Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2016 14:45 - Какъв празник е 31 Октомври?
Автор: calistotours Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 892 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.10.2016 16:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Какъв празник е 31 Октомври?


           
Мислите, че 31 октомври е само и единствено 304-ият ден в годината и според бързо смятащите математици това означава, че до края на годината остават само 61 дни….., но ще ви изненадаме като ви напомним и за други събития и случки, празници и чествания, начало и край, които се случват на 31 октомври.
image

     Тази статия ви напомня, че освен друго на 31 октомври приключват и отстъпките за РАННИ ЗАПИСВАНИЯ за
почивки и екскурзии по Коледните и Новогодишни празници.


     Тази статия ви напомня да помислите за Хелоуински костюм и да си набавите
тиквен фенер, защото на 31 октомври е големият маскарад за Денят на Вси Светии, който вече се наложи като забавен празник и в България.
image


     Тази статия ви напомня
, че точно преди 20 години на тази дата бе сложено началото на общи действия и мисъл за опазване на Черно море.  На 31 октомври 16 милиона души от 6 държави отбелязваме Денят на Черно море и си напомняме, че замърсяването на общото ни море създава рискове за всички нас, крайбрежните гранични страни. Това е празник, посветен на неуморните усилия на много хора, които отделят от своето време и енергия, за да помогнат в опазването и възстановяването на тази уникална природна система — нашето общо Черно море.
image

      Тази статия ви напомня, че смелостта няма години и куража за промяна нямат възраст. На 31 октомври светът отбелязва „Денят на Реформацията”, когато смелостта на млад немски монах и из
гарящото му желание за промяна, оказват влияние върху цяла Западна Европа и години по-късно и върху целия свят. На тази дата през 1517 г. Мартин Лутер заковава манифест с 95 тезиса на вратата на църквата във Витенбург, с което дава ясен знак на римокатолическата църква, че има будни и мислещи вярващи, които не са съгласни с начина по-който до момента се служи на Бога и християните. Така се ражда протестанството.
image


        Тази статия ви напомня
, че глупостта и чувството на обреченост са колкото пагубни, толкова и неумиращи. След като краят на света не се случи на 29 юли, този път апокалипсисът се отлага за 31 октомври, както вещаят „великите” пророци. На 31 октомври ще се случи не само Второто пришествие на Христос, а ще последва невиждано земетресение с глобални размери. О, ужас!
image

          Тази статия ви напомня, че все още не сте закъснели да се възползвате от
ОТСТЪПКИТЕ за ранни записвания и да си организирате една великолепна почивка или незабравима екскурзия преди празничните дни или по време на тях, а защо не и двете :)

 image

 

          Тази статия ви напомня, че според последователите на учителят – Петър Дънов, щастливото число на българина е 31. Според самият учител, присъствието на 31 в рожденната дата на човек го определя като амбициозен, енергичен и горд, искрен и отговорен индивид с високи стре­ме­жи и твърд и целеустремен  характер.


          Тази статия ви напомня, че…...е  за ваше добро да се стараете да бъдете щастливи :)




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: calistotours
Категория: Туризъм
Прочетен: 34467
Постинги: 33
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930