Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2017 15:51 - Почивка на круизен кораб или на хотел?
Автор: calistotours Категория: Забавление   
Прочетен: 447 Коментари: 0 Гласове:
0



Почивка на круизен кораб или на хотел?

Предимства и недостатъци

Все повече българи започват да предпочитат круизната почивка пред класическата почивка в хотел. И това е резултат не само от превръщането на круизното пътешествие в достъпно на масовата публика, но и защото все повече хора оценяват безспорните предимства на круизната почивка пред тази в хотели.
image

Представете си само хотелската ви стая с целия ви багаж, така удобно разхвърлян, както сте се разположили първия ден да се „движи” с вас и да ви очаква с уютна топлота след всяка ежедневна екскурзия.

Вие разглеждате Колизеума в Рим или се разхождате по Ла Рамбла в Барселона и после се прибирате във вашето легло – вашият дом за една седмица.

Или пиете коктейл в Ница и се снимате на червения килим пред Домът на киното в Кан, а може би се възхищавате на древните мореплаватели с Португалско потекло и отново се прибирате във вашата хотелска стая.

В тази връзка не е учудващ факта, че близо 10 хиляди българи са избрали да почиват на круизен кораб през 2016 година, като очакванията за 2017 е тази цифра да се удвои.

Може да се изтощите от разглеждане на исторически забележителности където и да сте по света, но знаете, че ще намерите пълен релакс в каютата на кораба – вашият дом за една седмица.
Не казваме, че е лошо да си разхвърлите багажа в една хотелска стая и да си почивате само там, но за туристите – пътешественици, круиза е решение 2 в 1 – съчетание на почивка с екскурзия.

image

Разглеждате Гръцките острови, пиете скинос и хапвате октопод и после слънчевата палуба на кораба ви очаква за една почивка докато плавате до следващия гръцки остров и така ден след ден, докато един ден разберете, че може би сте се доближили с една крачка към рая на земята J

Стандартно посещаваните дестинации с круизните плавания са почти изцяло само в Европа, но са налице резервации и за Дубай, Абу Даби и Карибските острови.

image

Да не забравяме за многото забавления за всички възрасти, които се предлагат на круизните кораби. Със сигурност ако имате цял ден на кораба няма да скучаете, защото програмата е всекидневно различна и ви се предоставя всяка вечер в каютата

 „Wave season" за круизни резервации вече е в разгара си. Това е време на промоции за резервации на круиз ваканции в целия свят с продължителност първите 3 месеца на годината. По цялото Земно кълбо този период продължава до края на месец март и осигурява около половината от пасажерите за отплаванията на корабите през 2017 г. година.

А вие резервирахте ли вече?

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: calistotours
Категория: Туризъм
Прочетен: 34482
Постинги: 33
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930